PRVNÍ MORAVSKÁ SPOLEČNOST, spol. s r.o. – BROKER OFFICE

Jsme top servisní organizace pro finanční poradce, pojišťovací makléře, investiční poradce a hypoteční poradce. V BROKER OFFICE vám poskytujeme profesionální podporu a pomůžeme vám v podnikaní i růstu vaší firmy. U nás získáte komplexní nástroje pro efektivní back office.

47912057 ARES
DIČ CZ47912057
Vznik 1993
Mobily 734 176 892
Sociální sítě facebook.com
Jiří Strouhal (ředitel)
Libor Picek (předseda sboru jednatelů)
  • BROKER OFFICE, servisní organizace, brokeři, makléři, servisní organizace pro finanční poradce, finanční poradci, servisní organizace pro pojišťovací makléře, pojišťovací makléři, servisní organizace pro investiční poradce, investiční poradci, servisní organizace pro hypoteční poradce, hypoteční poradci, audit, pojištění, pojištění pro firmy, nástroje pro back office, back office nástroje, softwarové nástroje MIA systém, MIA systém, MIA, brUno, Sára, Compliance, Brokerpoint, Hypoonline, Booss, Energetik, ADAX invest
  • Poskytujeme finančním, pojišťovacím, investičním a hypotečním poradcům dlouhodobou a stabilní podporu při budování vlastní firmy. Na trhu působíme již od roku 1993. 

    Předáváme naše know-how, nabízíme nejlepší smluvní podmínky a poskytujeme unikátní back office nástroje. Naše softwarové nástroje zefektivní vaše finanční, investiční a hypoteční poradenství. MIA systém ulehčí práci s klienty, zpřehlední evidenci všech sjednaných smluv a umožní profesionální správu vašeho klientského portfolia.

    Využijte naše služby a získejte nejvyšší provize na trhu